MuistoJuhla Oy Hautauspalvelut
English Svenska EE RU
Verkkokauppaan

Palautteet

Sain niin kauniin ihanaa ja ymmärtävää palvelua

Kaikille meille tulee se hetki, kun joku rakas ihminen nukkuu pois. Meille se kävi ennen joulua 18.12, kun isä nukkui pois sairauden vuoksi, juuri ennen Joulua! Kohtaa suuri tuska ja menetyksen tunne, koska meillä on ne päivät, jotka on ollut yhdessä. Loppu oli tiedossa. Mutta aina se on kuitenkin niin suuri menetys läheisille. Ihminen menee niin sanotusti henkiseen lukkoon, kun läheinen omainen nukkuu pois. Seuraavana päivänä, kun isäni nukkui, soitin Muisto Juhla oy:lle ja kerroin miten oli käynnyt. Niin, siinä herkässä mielen tilassa. Minua ja sitä mielettömän suurta surutilaa, sain niin kauniin ihanaa ja ymmärtävää palvelua, että olin taas kyynelissä, mutta ne oli ilon kyyneleitä. Koko hautaus ja vainajan toiveet toteutettiin arkun valinta, ja vainajan haku kuolinpaikasta, saa aivan täydet pisteet, palvelu oli niin mahtavaa, kuin tiesi, että oli oma isä turvallisesti viimeisellä matkalla. SUOSITTELEN, LÄMPIMÄSTI! JOS HALUAT ANTAA sen viimeisen matkan turvallisesti, rakkaalle läheiselle! Kiitos teidän ihanalle poppoolle! Suosittelen, lämpimästi! Kiitos teille!

Kim, koko muu perhe ja ystävät

Koko ajan luottamus siihen, että kaikki järjestyy

Kiitos teille upeasta yhteistyöstä tämän, olosuhteista johtuen, hieman poikkeuksellisenkin tapahtuman lukuisissa eri vaiheissa. Kanssanne oli helppoa ja mukavaa olla yhteydessä ja minulla oli koko ajan luottamus siihen, että kaikki järjestyy. Toteutitte kauniin siunaus- ja muistojuhlan lukuisine harkittuine yksityiskohtineen ja mielestäni päivä oli kaiken kaikkiaan niin onnistunut kuin vain voi olla. Samaa ovat sanoneet monet muutkin tilaisuuksiin osallistuneet vieraat.

Lämpimin terveisin, Johanna Vappula

Ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien tunsimme olevamme tekemisissä paitsi osaavien, myös erittäin sympaattisten ihmisten kanssa.

Kun suru kohtaa ja huomaa olevansa elämänsä ensimmäistä kertaa vastuussa poisnukkuneen omaisensa hautajaisjärjestelyistä, mielen valtaa suuri avuttomuus ja hämmennys. Mistä aloittaa? Minne seuraavaksi? Kun äitini tämän vuoden maaliskuussa kuoli, etsimme vaimoni kanssa netistä hautaustoimistoja. Joukosta valikoitui heti Helsingin ydinkeskustassa oleva hautaustoimisto MuistoJuhla tyylikkään, eleettömän etusivunsa ansiosta. Ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien tunsimme olevamme tekemisissä paitsi osaavien, myös erittäin sympaattisten ihmisten kanssa. MuistoJuhla hoiti käytännöllisesti katsoen kaikki hautajaisjärjestelyt täsmällisesti ja hienotunteisesti alkaen vainajan siirtokuljetuksesta hänen kuolinpaikastaan siunauskappeliin ja sieltä siunauksen jälkeen pois. MuistoJuhla varasi siunauskappelin ja sieltä siunausajankohdan, sekä varmisti seurakunnasta siunauksen toimittavan papin nimen, kuten myös urkurin. MuistoJuhla valitsi kanssamme vainajan vaatetuksen ja arkun, siunaustilaisuuden kukat ja arkkukoristelun, sekä varasi muistojuhlapaikan ja tarjoilun. Myös siunaustilaisuuden ohjelmalehtinen suunniteltiin yhdessä. Heiltä saimme myös siunaustilaisuudessa esiintyneen viulistin suositukset. MuistoJuhla auttoi myös kuolinilmoituksen laadinnassa ja sen toimittamisessa Helsingin Sanomiin. Esittämiimme lukuisiin kysymyksiin vastaukset tulivat välittömästi sähköpostitse. Tehtäväksemme jäi ainoastaan käydä hyväksymässä tilaisuuteen valikoitunut muistojuhlapaikka ja sopia tilatun viulistin kanssa esitettävästä musiikista. Hautajaistilaisuuden järjestely kokonaisuudessaan hoidettiin mielestämme erittäin korrektisti ja suurella myötätunnolla. MuistoJuhlan sanoin: “Muisto kulkee mukana.”

Kiittäen, Olli Hakonen

Tilanteeseeni suhtauduttiin arvostavasti ja rauhallisesti, kuitenkin kaikki käytännön asiat huomioon ottaen.

Sain tuttavani kautta suosituksen ja voin todella suositella myös muille. Mieheni kuoli yllättäen, joten oli ensisijaisen tärkeää, että sain kokonaisvaltaista apua vaikeassa tilanteessa. Sitä MuistoJuhlalta sain. Tilanteeseeni suhtauduttiin arvostavasti ja rauhallisesti, kuitenkin kaikki käytännön asiat huomioon ottaen. Sain kattavan kuvan hautajaisiin liittyvistä asioista ja niiden hoito sujui jouhevasti ja sovitulla tavalla. Erityistoiveeni otettiin myös vastaan ja ne toteutettiin huomaavaisesti. Suosittelen lämpimästi.

Maarit Vesa

Voin lämpimästi suositella MuistoJuhlaa

Kun äitini yllättäen kuoli ja suuren surun ja hämmennyksen keskellä olimme veljeni kanssa ensimmäistä kertaa järjestämässä lähiomaisellemme hautajaisia oli tärkeää, että auttamassa olivat osaavat ja myötätuntoiset ihmiset. Tapaamisaika MuistoJuhlan kanssa järjestyi nopeasti ja heti tuli tunne, että olimme osaavissa ja turvallisissa käsissä. Saimme kattavaa tietoa hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista ja valitsimme yhdessä arkun, vainajan vaatetuksen, arkun koristelun ja hautajaiskukat. MuistoJuhla hoiti käytännössä kaikki hautajaisjärjestelyt kirkon, papin, kanttorin sekä muistojuhlapaikan ja tarjoilun varaamisesta, vainajan kuljetuksista ja hautapaikan ja uurnan laskutilaisuuden järjestämiseen. Myös Helsingin Sanomien kuolinilmoituksen laadinnassa ja julkaisemisessa saimme apua ja kirkkoon painatettiin kauniit ohjelmalehtiset.

Vaikka päivä oli raskas, siunaustilaisuus ja muistojuhla oli  kauniisti ja tyylikkäästi järjestetetty ja päivästä jäi kauniit muistot.

Voin lämpimästi suositella MuistoJuhlaa. 

Leena Ackermann

Uurnanlaskuun sattui kaunis ja lämmin kevätpäivä

Jaana ja Anna, iso kiitos teille kaikesta avusta, empatiasta ja vaivannäöstä! Ilman teitä tämän kaiken järjestäminen olisi ollut todella raskas urakka.

-Mikko

Siunaustilaisuus meni ihanasti

Kiitos Jaana ja Anna, siunaustilaisuus meni ihanasti. Suurkiitos. Mielelläni suosittelen teitä. Ihanaa palvelua ja niin osaa ottavaa.  Kiitos kaikesta.

Raija Scachar