MuistoJuhla Oy Hautauspalvelut
English Svenska EE RU
Verkkokauppaan
elokuu 14, 2019

EKOLOGINEN ARKKUVAATE

Kun puhutaan hautaamisesta, ei ehkä välttämättä ensimmäisenä tule mieleen ekologisuus. Viime vuosina kuitenkin ekologiset tuotteet ovat tulleet tällekin alalle hyvin voimakkaasti. Osaksi tämä johtuu tiukentuneesta ympäristönsuojelulaista.
 
Krematorioiden uudet ympäristöluvat velvoittavat käyttämään hautauksessa entistä ympäristöystävällisempiä materiaaleja.
Edesmenneen pukemista on siis hyvä miettiä tätä taustaa vasten. 
 
Omien vaatteiden pukeminen vainajalle ei monestikaan ole ympäristöystävällisin vaihtoehto. Vaatteet voivat olla esim. tekokuituisia, jolloin maatuvuus on hidasta.
 
Edesmenneen pukeminen on hyvin haasteellista, joten on hyvä käyttää  arkkuvaatetta, jossa myös puettavuus on huomioitu suunnittelussa ja pukeminen voi tapahtua edesmennyttä kunnioittaen.
 
Olemme tuoneet markkinoille ekologisen arkkuvaatemalliston, johon pääsette tutustumaan kotisivuillamme http://bit.ly/arkkuvaate.
Tuotteemme ovat valmistettu joko pellavasta tai puuvillasta. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa, jolloin ekologinen hiilijalanjälki on pieni. 
Haluamme ekologisuuden lisäksi tuoda kauneutta edesmenneen viimeiselle matkalle. 
 
TILAAMINEN:
Voitte tilata haluamanne arkkuvaatteen omaisellenne suoraan verkkokaupastamme http://bit.ly/arkkuvaatteet  soittamalla 020 530 2070 /   020 530 2071 tai tilaamalla sähköpostilla: info@muistojuhla.fi  Toimitamme tuotteen myös suoraan ilmoittamaanne hautaustoimistoon ympäri Suomea.
 

Luetuimmat kirjoitukset

Vertaistukiryhmät

8.3.2018

Kaikkien seurakuntien sururyhmät www.kapy.fi KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry –...

Jatka lukemista

Suru – mitä sanoa surevalle

8.3.2018

Suru on rakkautta menetettyä ihmistä kohtaan. Monelle surevan ihmisen kohtaaminen voi olla vaikea asia. Miten kohdata sureva?...

Jatka lukemista

Pukeutuminen perinteiseen muistojuhlaan

8.3.2018

Naiset: Pukeutuminen on osa tapakulttuuria ja huomaavaisuutta edesmennyttä ja surevia kohtaan. Maltillinen pukeutuminen on aina...

Jatka lukemista

Hänen intohimonaan oli golf

7.3.2018

Koska hänen rakkain harrastus oli golf, hän halusi sen näkyvän myös hänen viimeisessä juhlassa. Hän halusi itse suunnitella...

Jatka lukemista

Muistojuhlapaikkana Luonnon Kirkko

7.3.2018

Persoonalliset hautajaiset voi järjestää monella eri tavalla, eikä muistotilaisuutta välttämättä tarvitse pitää...

Jatka lukemista