MuistoJuhla Oy Hautauspalvelut
English Svenska EE RU
Verkkokauppaan

Hautajaisten valokuvaus

Hautajaisten valokuvaus Helsinki ja Lahti

Haluaisitko ikuistaa rakkaasi viimeisen matkan kuvien muodossa? Valokuvaaminen hautajaisissa vaatii hienotunteisuutta ja kokemusta. Valokuvaus ei saa häiritä tilaisuuden herkkää tunnelmaa. Kuvaamisen näin ollen on hyvä antaa ammattilaisten huolehdittavaksi.

Pappi yleensä kertoo tilaisuuden alussa, että kuvaamisen hoitaa tehtävään pyydetty henkilö.  Jos haluatte tallentaa tunnelman ja tapahtuman, järjestämme teille mielellämme valokuvaajan paikan päälle. Valokuvaajamme hoitaa kuvaamisen pieteetillä harkiten ja huomioiden tilaisuuden arvon ja merkityksen.

Hautajaisten valokuvaaminen ei ehkä ihan ensimmäisenä tule mieleen, mutta monesti jälkikäteen on lohduttavaa muistella hautajaispäivän tapahtumia kuvien äärellä. Monestikaan itse hautajaispäivästä ei juurikaan muista mitään, joten on hienoa, että valokuvin voi taltioida päivän tapahtumat. Näin voi jälkikäteen muistella kuvien ääressä juhlapäivän kulkua. Valokuvien katsominen on osa surutyötä ja helpottaa surun läpikäymistä.

Valokuvaajan kanssa on hyvä käydä läpi etukäteen, minkälaisia kuvia halutaan otettavaksi. On myös mukavaa ottaa varsinaisten hautajaiskuvien lisäksi kuvia hautajaisvieraista. Harvoin esimerkiksi sukulaiset pääsevät kokoontumaan yhteen, joten siinä tapauksessa on hyvä hetki ikuistaa ryhmäkuvia sukulaisista, lähipiiristä ja muista edesmenneelle tärkeistä henkilöistä.

Muistot haalenevat ja hämärtyvät nopeasti, joten on hienoa, jos tuota tärkeää päivää voisi muistella pitkäänkin valokuvien äärellä. Valokuvaus hautajaisiin onnistuu molemmissa kaupungeissa: Helsinki ja Lahti.

Hautajaisten valokuvat kansioon

Älä anna muistojesi kadota. Valokuvat ovat muisto joka säilyy. Valokuvaajamme voi tehdä teille ainutlaatuisen selattavan kansion hautajaiskuvista tai saatte kuvatiedostot tietokoneellenne. Kaunis valokuvakansio on myös ainutlaatuinen lahja, jonka voi tilata itselleen tai antaa lahjaksi sukulaisille tai muille hautajaisvieraille.

Muistojen jakaminen voi voimauttaa ja se voi myös auttaa jäsentämään omaa elämää. Kuvia selailemalla ja muistelemalla voi saada voimia vaikeiden elämänvaiheiden yli. Surua voi helpottaa muistelun avulla ja siinä valokuvat toimivat erinomaisen hyvin.

Valokuva muistelun välineenä on eräs terapian muoto. Ne toimivat siltana menneisyyden muistoihin. Niiden katselu herättää paljon tunteita. Kuvien avulla voidaan palata menneisyyden tapahtumiin ja käydä läpi niihin liittyviä tunnekokemuksia.

Hautajaisvieraaksi videoyhteyden välityksellä

Joskus on mahdotonta päästä paikan päälle hautajaisiin, vaikka niin toivoisi. Esteenä voi olla pitkä matka, asuminen ulkomailla, jokin fyysinen este tai yksinkertaisesti korkea ikä. Tällöin on mahdollista järjestää suora videoyhteys kaukana asuville läheisille.

Siunaustilaisuudesta voi olla suorassa Skype-yhteydessä esimerkiksi ulkomaille tai muulle paikkakunnalle. Kaukana asuville omaisille voi olla hyvin merkityksellistä päästä osallistumaan tällä tapaa hautajaisten kulkuun. Paikan päällä kuvattu videomateriaali lähetetään lähes reaaliaikaisesti videon välitykselle kaukaisille hautajaisvieraille.

Halutessanne järjestämme mielellämme videoyhteyden tapahtumasta muille kuin paikan päällä osallistuville.

Hinnasto

Siunaustilaisuus alkaen 250 €
Kuvia asiakkaalle 40-50 kpl
Yksityinen nettigalleria 6 kk
Vapaat käyttöoikeudet (Ei Kaupallinen käyttö)

Siunaustilaisuus ja hautaanlasku alkaen 300 €
Kuvia asiakkaalle 50-60 kpl
Yksityinen nettigalleria 6 kk
Vapaat käyttöoikeudet (Ei Kaupallinen käyttö)

Siunaustilaisuus, hautaanlasku ja muistotilaisuus hautajaisten yhteydessä (yhteensä 3h) alkaen 400 €, lisätunnit á 65 €
Kuvia asiakkaalle 100-120 kpl
Yksityinen nettigalleria 6 kk

Vapaat käyttöoikeudet (Ei Kaupallinen käyttö)

 

Sisältää alv 24% ja matkakulut 50 km Helsingissä.