MuistoJuhla Oy Hautauspalvelut
English Svenska EE RU
Verkkokauppaan

Pitopalvelu hautajaisiin Helsinki ja Lahti

Ruoka herättää paljon muistoja ja mielikuvia. Muistojuhlassa on tarkoitus muistella edesmennyttä yhteisellä aterialla. Nykyisin lähisukulaisetkin tapaavat toisiaan usein miten melko harvoin. Siksikin nämä kokoontumiset ovat tärkeitä ja arvokkaita. Yhteenkuuluvuus korostuu erityisesti silloin kun yksi on mennyt joukosta pois.

Muistotilaisuuden tarjoiluissa on paljon erilaisia tapoja myös paikkakunnittain. Toisaalla vietetään aina ruokapitoja, toisaalla kahvitarjoilu voileipäkakkuineen on yleisempää.  Pitopalvelumme hoitavat vaativammatkin toivomukset ja auttavat teitä valitsemaan parhaan mahdollisen tarjoilun, joka parhaiten kuvastaa edesmennyttä.  Pitopalvelulla on merkittävä rooli muistojuhlassa. Hyvän ruoan lisäksi on tärkeää, että pitopalvelun työ on sujuvaa ja ammattitaitoista.

Menut

 

 

Pitopalveluiden tarjoilu hautajaisissa

Tänä päivänä voidaan järjestää hyvinkin epämuodollisia ja persoonallisia muistojuhlan tarjoiluja. Edesmennyt on voinut esittää hyvinkin yksityiskohtaisia toiveita hautajaisten tarjoiluista ja siinä tapauksessa niitä on hyvä noudattaa.

Joku on toivonut hautausväen nauttivan shampanjaa ja mansikkakakkua, toinen haluaa hautajaisissaan syötävän sushia. Intohimoisen sienestäjän hautajaisissa voidaan atrjoilla sienistä tehtyä ruokaa. Innokkaan viininmaistajan juhlassa voidaan maistella edesmenneen lempiviinejä.

On hienoa ja tärkeää että edesmenneen mieltymykset pääsevät esille. Muistotilaisuuden tarjoiluksi riittää toki kahvitus, mutta ruokatarjoiluja on syytä miettiä, jos paikalle tulee vieraita pitkien matkojen päästä. Kahvituksessa on hyvä olla makeiden kakkujen rinnalla myös suolaista tarjottavaa. Tarjottavia ei koristella risteillä.

Raaka-aineiden laatu on meille erityisen tärkeää. Pitopalvelumme käyttävät laadukkaita raaka-aineita. Näin voimme taata laadukasta ruokaa asiakkaillemme. Pitopalvelumme suosivat kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita aina kun se on mahdollista.

On hyvä tietää, että tilaisuuden ruokajärjestelyitä eivät sido mitkään säännöt. Jokainen voi toimia omien mieltymyksiensä mukaan ja pienikin yksityiskohta voi kantaa mukanaan suuria merkityksiä. Uskomme, että se auttaa surutyössä, kun tarjoiluissa ja hautajaistilaisuudessa näkyy edesmenneen henkilökohtainen elämä.

 

Pitopalvelumme huolehtii kaikesta

Muistotilaisuutta suunniteltaessa on tarjoiluiden lisäksi paljon huomioonotettavia asioita. Muistotilaisuuteen osallistuvien määrä, erityisruokavaliot sekä allergiat on selvitettävä hautajaisiin osallistuvilta.

Pitopalveluiden kanssa on hyvä sopia heti ensi alkuun budjetti, mitä ruokailuihin ja järjestelyihin halutaan käyttää. Omaisten pöytä on päätettävä sekä pöytien koristelusta sovittava. Onko jokin väriteema mitä noudatetaan? Juhlapaikan varusteet on on hyvä selvittää ennakkoon. Monelleko tila soveltuu? Millaiset pöydät ovat ja miten ne halutaan järjestettävän? Löytyykö paikan päältä soittimia, äänentoistolaitteita tai kuvien heijastamiseen tarvittavia laitteita?

Me MuistoJuhlassa autamme tilaisuuden suunnittelussa, järjestelyissä ja varausten teossa. Pitopalvelu luonnollisesti hoitaa järjestelyn, astiat, tarjoilun, sekä paikan siivouksen juhlan jälkeen.

Pitopalvelut ovat laatineet teitä varten jo valmiiksi suunniteltuja koknaisuuksia, jsoiat on helppo tehdä valintoja tai joiden pohjalta voi suunnitella itse mieleisensä kokonaisuuden. Autamme teitä myös tarjoilun valinnassa.

Järjestämme tilaisuuteen sopivan, laadukkaan ja maukkaan ateriakokonaisuuden sekä tarjoilun yhteistyökumppaniemme kanssa. Menut suunnitellaan yhdessä asiantuntijan kanssa toiveidenne mukaan. Järjestämme tarjoilut pienistä kahvitilaisuuksista isoihin illallisiin.  Pitopalvelumme huolehtivat ammattilaisina juhlienne sujumisesta toiveidenne mukaisesti.

Olemme koonneet teitä varten tietoa pitopalveluista sekä juhlapaikoista paikkakunnilla Helsinki ja Lahti. Voitte olla meihin yhteydessä, niin autamme teitä muistotilaisuuden järjestämisessä.